top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
Bilmekaniker Svenska Fordonsbranshen

FÖR BRANSCHEN - MED BRANSCHEN

Välkommen till
Svenska Fordonsbranschen

Vi är en branschförening för samtliga Sveriges fordonsverkstäder, grossister och fordonshandlare inom både tunga och lätta fordon.
Vi lägger stor kraft på att skapa medlemsnytta samtidigt som vi alltid står bakom och verkar för ”konkurrens på lika villkor”. Detta är ett måste för en svensk eftermarknads överlevnad. Vi jobbar mycket med påverkansarbete hos politiker och beslutsfattare och är således våra medlemmars röst i de frågor som relaterar till fordonsbranschen både nationellt och internationellt.  

Svenska Fordonsbranschen lägger stor kraft på att skapa de allra bästa förutsättningarna för att du ska kunna bedriva din verksamhet med rättvisa och på lika villkor.
Reservdelar Svenska Fordonsbranscn
Automässan Svenska Fordonsbranschen

Vi ses väl på

Nyheter

Evenemangskalender

Vi erbjuder konkreta förmåner anpassade för fordonsbranschen

FÖR VÅRA MEDLEMMAR

Juridisk rådgivning och utbildning

Lär er dom juridiska grunderna med Svenska Fordonsbranschen

Mallar och material för verksamheten
Att ha bra juridiska mallar bidrar till: Tydlig kommunikation, effektiva processer och riskminimering. Främjar en enhetlig standard och undviker tolkningstvister. Sparar tid och resurser genom att undvika att skapa dokument från grunden. Genom att använda expertutformade mallar minskar risken för fel och brister i avtal. Hjälper till att följa rättssystemets utveckling och undvika överträdelser. Skapar stabilitet och tillit inom fordonsbranschen och säkerställer att alla parter agerar i enlighet med lagstiftningen.

Vi ser till att du har allt du behöver i dokumentationsväg, så du kan fokusera på det som är viktigt.

Förmånliga rabattavtal

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft!

Ekonomisk support
Här får du får eget inlogg till en inköpsportal med ca 150st förmånliga avtal där du själv kan välja och vraka, exempel är kraftfulla rabatter på drivmedel från OKQ8. VISMA ADVANTAGE Här får du tillgång till tjänsten «Samköp av el» innebär att Eneas förhandlar fram och löpande följer upp elavtal, och representerar kunder mot aktuella elleverantörer. Baserat på marknadsvärderingar söker Eneas att finna modeller som ger kunderna lägst möjliga kostnad till en acceptabel risk. ENEA Svenska Fordonsbranschen har i samarbete med försäkringsförmedlaren Försäkringskompetens i Uppsala utarbetat en mycket förmånlig företagsförsäkring. Utgångspunkten har varit att kunna erbjuda ett försäkringsskydd som på bästa tänkbara sätt tillgodoser medlemmarnas behov. Resultatet är en heltäckande försäkringslösning med mycket konkurrenskraftig premie. Försäkringsgivare är Dina Försäkring AB.

Rabatter på inköp till företaget genom avtal med Visma

Opinionsbildning
Svenska Fordonsbranschen är medlem i ett flertal olika europeiska organisationer, det är genom dessa medlemskap vi har stora möjligheter att kunna påverka beslut som gäller vår bransch och inom EU. Beslut som i sin tur kraftfullt påverkar både din och ditt företags framtid. Nedan följer de organisationer vars uppdrag är att säkerställa att all konkurrens på den europeiska fordonseftermarknaden sker på rättvisa och lika villkor. Detta är helt avgörande för den oberoende eftermarknadens överlevnad, tillika den högst prioriterade frågan för Svenska Fordonsbranschen.

Opinionsbildning, lagförslag och krav

Stöd och support

Vi hjälper dig i olika frågeställningar

Vi är medlem i de europeiska organisationerna för den oberoende eftermarknaden

VI MEDVERKAR OCH PÅVERKAR VIKTIGA BRANSCHFRÅGOR INOM EU

Afcar och Svenska Fordonsbranschen
CECRA och Svenska Fordonsbranschen
Figiefa och Svenska Fordonsbranschen
AIRC och Svenska Fordonsbranschen
Lyssna på bilverkstadspodden
Informationsvideo FIGIEFA

info@mysite.com
Tel. 123-456-7890
Fax. 123-456-7890

Contact Us

Menu

Startsida

Om oss
Medlemskap

Rådgivning

info@svenskafordonsbranschen.se

Tel. 08 – 519 475 10

Alströmergatan 18
112 47 Stockholm

Svenska Fordonsbranschen

Menu

Material och Dokument

Juridisk Rådgivning

Samarbetspartners

Pressrum

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • X
bottom of page