top of page

tis 21 maj

|

Webinarium

Verkstadsjuridik

Kurs i juridik för verkstad och kundmottagare 21 maj 2024 Online klockan 9-15 Anmäl dig på: juridik@svenskafordonsbranschen.se Pris: 5 000 kr Medlemserbjudande: 1 000 kr Begränsat antal platser, först till kvarn. Läs mer om kursen nedan:

Verkstadsjuridik
Verkstadsjuridik

Tid och plats

21 maj 2024 09:00 – 15:00

Webinarium

Om evenemanget

Utbildning i Verkstadsjuridik

21 maj 2024

Anmäl dig idag och säkerställ att din verkstad är juridiskt förberedd för framtiden! 

Skicka namn och företagsnamn till:

juridik@svenskafordonsbranschen.se

En heldag för framgång och säkerhet i din verkstad

Arbetar du med kundrelationer och ansvar för verksamhet på en fordonsverkstad? Då vet du hur viktigt det är att ha koll på de juridiska aspekterna som påverkar din verksamhet. Vår heldagsutbildning inom fordonsverkstadsrelaterad juridik ger dig all den kunskap du behöver för att tryggt och framgångsrikt leda din verkstad.

Förståelse för lagar, avtalsvillkor och regler:

Få en djupgående genomgång av de lagar och regler som styr fordonsverkstäder. Lär dig vad som gäller för garantier, reklamationer och kundrelationer för att undvika kostsamma misstag.

Hantering vanliga utmaningar och juridiska frågor:

Upptäck de vanligaste utmaningarna inom branschen och hur du bäst kan navigera dessa. Vi ger dig praktiska tips och strategier för att förebygga problem och hantera dem om de uppstår.

Vi går igenom de vanligaste juridiska frågor och utmaningar som fordonsverkstäder står inför. Lär dig hur du effektivt kan hantera tvister och juridiska krav.

Allmänna reklamationsnämnden (ARN):

Få insikt i hur ARN fungerar och hur du bäst förbereder dig för eventuella ärenden. Vi visar dig hur du kan minska risken för tvister och hantera reklamationer på ett professionellt sätt.

Varför delta?

Expertkunskap: Våra utbildare är erfarna jurister med specialkompetens inom fordonsverkstäder.

Praktisk tillämpning: Vi fokuserar på praktiska exempel och verkliga scenarion för att du ska kunna applicera kunskapen direkt i din verksamhet.

Nätverksmöjligheter: Träffa och utbyt erfarenheter med andra chefer och ägare inom branschen.

Praktisk information:

Datum: 21 maj 2024

Tid: 09:00 - 15:00

Plats: via länk.

Gör din verkstad till en trygg och framgångsrik plats genom att investera i kunskap och juridisk säkerhet. Vi ser fram emot att träffa dig på utbildningen!

Dela detta evenemang

bottom of page